sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

MEDIEVAL MARKET

Saatatte muistaa viime vuodeltakin tälläisen postauksen. No mutta kuitenkin, torstaina (25.6) alkoi keskiaikamarkkinat ja ne loppuu tänään sunnuntaina. Me käydään perheen kanssa joka vuosi näillä markkinoilla, koska sieltä saa karamelliomenoita ja hyviä makkaroita ja saa myös nähdä upeita käsintehtyjä koruja, puukauhoja, asusteita, pussukoita jne. Me ollaan yleensä käyty joko perjantaina tai lauantaina, mutta koska  sää ei ollut kovin hyvä kumpanakaan päivänä, niin käytiin tänään. Päivittelin myös hieman snapchattiini tapahtumia sieltä, jota voit seurata nimimerkillä pauskiih

IMG_2091 IMG_2095 IMG_3202 IMG_2097

Tässä vaiheessa ihmisiä alkoi tulvimaan ja jouduttiinkin puikkelehtimaan tiemme katujen läpi. Syy tähän oli varmaan se esitys, mitä aukiolla esitettiin sekä muut laulajat/esiintyjät, jotka kierteli ympäri paikkoja. Ei se mitään, koska nautin ajastani täällä.

IMG_2096 IMG_2099 IMG_3212 IMG_2101

Ennen lähtöä käytiin ostamassa makkarat käärittynä kaalinlehteen, joka oli muuten todella hyvää. Kaikki, jotka asutte Turussa tai sen läheisyydellä, suosittelen ensi vuonna käymään tuolla, vaikka edes nopeasti vilkaisemassa ja kannattaa maistaa myös nekkuja, sillä nekin oli tosi hyviä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti