maanantai 22. kesäkuuta 2015

THROWBACK TO 11.6

Lyhyt asia; tänään on mun nimipäivä. Heh, ei ollut mitenkään relevanttia, mutta ajattelin sen nyt kumminkin sisällyttää tähän. Mutta asiasta toiseen, lupasin, että kertoisin myöhemmässä postauksessa hieman lisää siitä metsäkierroksesta, jonka tein äitini kanssa. En usko kuitenkaan, että selostuksia tulisi kauheasti. Me käytiin siis Kuuassa kävelemässä ja siellä oli kaikki puut ja lehdet tosi vihreinä ja kauniina. Tälläinen luontohörhö kuin olenkin, en vaan voinut vastustaa siitä kertomista.

IMG_1932 IMG_1949 IMG_1953  
Tämä puu kiinnitti muhun erityisesti paljon huomiota. Siinä on siis alla yksi kaatunut puu ja siitä rungosta kasvaa viisi muuta puuta. En oo koskaan ennen nähnyt tälläistä.
IMG_1954IMG_1960Nämä loput kuvat ovatkin sitten maisemakuvia. Yllä olevissa kuvissa on rantaa, joka käytiin nopeasti katsomassa ja Helmi menikin sinne kahlaamaan. 
IMG_1967
IMG_1968 IMG_1971
IMG_1980

Siellä oli paljon upeita polkuja, kukkaketoja ja talonraunioita, joista mun oli pakko ottaa kuvia. Nuo portaat kuuluu yhteen niistä talonraunioista, jotka siellä oli.

IMG_1973
Noniin, tässä oli tämä postaus, vaikka uskonkin, että aiempi video antoi paljon parempaa kuvaa kaikesta. Suosittelen vielä käymään siellä tai vaikka jossain omassa lähimetsässänne, siitä tulee tosi rentoutunut olo. 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia<3! Luonto kaikkein parhaimillaan just nyt, ja siel on ihana kulkea :) Hyvää nimipäivää <3!

    VastaaPoista