maanantai 27. toukokuuta 2019

KUULUMISIA

Moi taas pitkästä aikaa. Aattelin tulla taas päivittelemään mitä mulle kuuluu. Viimeisen postauksen jälkeen päätin mitä hain opiskelemaan ja kävinkin jo kyseisen aineen pääsykokeissa toukokuun alussa. Hain opiskelemaan logopediaa eli puheterapiaa Turun yliopistoon. Nyt saan enää jännittää tuloksia! Ne tulevatkin noin kuukauden päästä eli 28.6 ja hieman pelottaa, mutta samaan aikaan olen innostunut ja toivon hyviä uutisia! Nimittäin itse kokeeseen ei voinut lukea mitään ennakkomateriaaleja, sillä koe uudistui viime vuonna ja on täysin aineistopohjainen. En osaa siis yhtään sanoa miten meni, mutta tein parhaani ja niin hyvin kuin osasin. Koe oli myös mielestäni hieman omituinen ja hämmentävä, mutta en aio selittää tehtäviä tänne, sillä ne löytyvät myös yliopiston sivuilta ja voi käydä itse kurkkaamassa jos kiinnostaa.
 IMG_5966(1) IMG_5975(1)  
Nyt pääsykokeen jälkeen olen ollut välillä töissä, nähnyt kavereita ja vain ollut kotona. Työsopimukseni myös uusitaan kesän ajaksi, joten olenkin heinäkuun loppuun asti töissä nykyisessä paikassani. On kiva saada hieman lisää työkokemusta ja myöskin rahaa tulevaisuutta varten. Ja jos kaikki menee hyvin suunnitelmien mukaan niin muutetaan poikaystävän kanssa yhteen, eikä heti ensimmäisenä ole taloudelliset ongelmat mielessä, kun me molemmat saatiin nyt kesäksi töitä. Toki olen myös tietoinen, että saattaa tulla uusi välivuosi, mutta tilanteen tullessa ajattelin avointa yliopistoa vaihtoehdoksi. 

IMG_6090(1) IMG_6092(1)  
Kesäsuunnitelmissa olisi töiden lisäksi kuitenkin käydä festareilla, kuten Ruisrockissa ja luultavasti Aurafesteilla, ja pitää hauskaa siellä kavereiden kanssa. Mitään pidempää lomamatkaa en poikaystäväni kanssa luultavasti ehdi tekemään kesällä, mutta olemme menossa elokuun alussa lyhyemmälle lomalle Wieniin. Muita pienempiä suunnitelmia kesälle on tietenkin huvipuistossa käynti, mökkeily, uintia ja hengailua rannalla, shoppailureissuja esim. Helsinkiin tai Tukholmaan, piknikkejä ja kaikkea muuta mitä keksitään! Ja tänä viikonloppuna mennään juhlistamaan poikaystävän serkun valmistumista ylioppilaaksi. Paljon onnea myös muille tänä keväänä valmistuville! Omista juhlista onkin melkein tasan vuosi aikaa. Odotan tältä kesältä ja syksyltä kivoja asioita ja toivottavasti teilläkin olisi kiva kesä - olitte sitten töissä tai lomalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti