sunnuntai 21. joulukuuta 2014

BEST MOMENTS OF 2014

Tänään tulee vähän erilainen postaus. Kohtahan vuosi 2014 alkaa olla lopuillaan aattelin, että hei, mähän voisin tehdä kosteen parhaimmista hetkistä joita tänä vuonna on tullut vastaan. 

1. Huvipuisto reissut kavereiden kanssa. Me mennään melkein joka vuosi särkäniemeen ja tänä vuotena pyysin kaksi parasta kaveriani mukaan. 2. Yhteisen ajan viettäminen mukavassa seurassa. En vois keksiä mitään parempaa tapaa viettää aikaa kuin olla parhaassa seurassa läheisten tai kaverien kanssa.


3. Ulkomaan matka. Tänä vuonna me käytiin Virossa ja ens vuonna on luultavammin vuorossa Saksa! Oon tosi innoissani kaikista matkoista ja tykkään myös matkustella. 4. Toisenlaisen kulttuurin näkeminen. Mua kiinnostaa myös matkustellessa kulttuuri ja on muutenkin kiva nähdä millaista elämä on muissa maissa, vaikka tuskin se Virossa ei poikkea paljoa Suomesta.

5. Kuumat kesäpäivät. Kuka nyt ei pitäis lämpimästä? Meidän rippileirillä oli joka päivä ainakin 30 astetta. Suurimmaksi osakseen se oli kivaa ja välillä taas ei jaksanut tehdä mitään helteen takia. 6. Rippileiri ja konfirmaatio. Nämäkin sisältyivät tähän vuoteen ja musta oli hienoa kokea sellainen kokemus. Konfirmaatio oli sellanen tapahtuma jota odotin joskus innolla, vaikka se viini maistuikin aika pahalta. Parasta siinä päivässä oli se, että sain pukea ihanan mekkoni päälle ja täytyy sanoo, että kyllä mä niitä lahjojakin odotin innolla :D

7. Mun 15v synttärit. Tämä on mun mielestäni ehdottomasti parasta tässä vuodessa (ja joka vuonna). Mikä nyt ois sen kivempaa kuin syntymäpäivät? 8. Halloween! Tässä vaiheessa teidän pitäisi tietää, että mä rakastan halloweenia tosi paljon. Mua on vaan aina jotenkin kiehtonut kaikki yliluonnolliset jutut ja kauhu, puhumattakaan siitä, että saan maskeerata itseni ja siskoni.

9. Joulu ja joulukoristeet. Tämä on yksi parhaimpia aikoja vuodesta, jotka tulee vaan kerran vuodessa. Voisin luokitella itseni hieman jouluhulluksi, koska mä rakastan melkeen kaikkea joulussa. Ensinnäkin on joululoma, joulukuusen koristelu, joulukalenterit, lahjojen antaminen ja saaminen, aika jota saa viettää perheen ja isovanhempien kanssa, joulukinkku (tää on se mitä odotan ehkä eniten joulussa) sekä joulun jälkeen tuleva uusi vuosi. 10. Pikkujoulut kavereiden kanssa. Pidettiin tänä vuonna siis pikkujoulut kavereiden kesken, mistä aiemmin tein postauksen. Oltiin samalla yökylässä ja juoruttiin vähän väliä, leivottiin ja tehtiin kaikkee muuta mukavaa, joten tää oli pakko sisällyttää parhaimpiin hetkiin tänä vuonna. 

Noniin, tämä postaus oli erilainen, mutta olis kiva kuulla mielipiteitä teiltä. Tykkäsittekö ja haluatteko ehkä ensi vuonna samanlaista? Toivon myös, että jos teillä on omia blogeja niin tekisitte tälläisen ja vaikka linkkaisitte sen kommenttiboksiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti