perjantai 19. huhtikuuta 2013

BACK TO THE OLD ONE BUT SOMETHING NEW


Heipsan! Vaihdoin bannerin takaisin vanhaan, mulla tuli sitä ikävä ja se tuntuu kotosalta.
Uudistin kuitenkin ulkoasua sen verran noilla sahalaita kuvioilla, jotta tähän blogiin tulisi jotain "piristystä". En oo päivittäny, koska ei oo ollu mitään sen kummempaa kuin koulua ja kokeita. Sain tosin 9½ uskonnon kokeesta ja oon siihen tyytyväinen. 
Kotsassa me tehtiin munkkeja, mutta mulla ei oo tänne niistä kuvia. Jokainen varmaankin tietää miltä munkki näyttää. Sitten se opettaja oli tehny simaa, mut se maistu ihan oluelta, joten se oli pahaa!
Tehtiin ehkä noin pari päivää sitten tollasesta Annoona -hedelmästä jälkiruokaa. Se maistuu vähän kiiwiltä ja joltain muulta eli se on aika mieto ja ensimmäisellä kerralla kun maistaa niin siinä on jotain tuttua. Annoonan lisäksi siinä oli jäätelöä, sulatettuja vadelmia ja kiiwiä, heh.  Toi angry birds juoma on kans tosi hyvää. 
Lauantaina mulla ja yhellä kamulla on suunitelmana mennä katsomaan Warm Bodies, se kertoo jostain zombie-pojasta joka rakastuu tyttöön ja sit se niinku alkaa oppii olemaan taas ihminen ja se vaikuttaa myöhemmin sitten muihin zombeihin. Trailesista siis tuo kaikki mitä kerroin. 

Lähen ihan just yhen kaverin luo ja sit me varmaa touhutaa jotain jännää siel. 
moido! 

1 kommentti: