perjantai 4. heinäkuuta 2014

JUNE FAVOURITES

Nyt olis vuorossa kesäkuun suosikit - postaus! Ensmmäisenä on Victoria's Secretin Such a flirt bodymist, jonka sain viime kuussa kaverilta laivalta. Tää tuoksuu tosi hyvälle ja raikkaalle. Tuoksu sopii hyvin niille, ketkä eivät pidä voimakkaista hajuista vaan miedoista. Tää kestää iholla noin pari tuntia ja tuoksu hiipuu vähitellen pois, mutta saattaa kestää seuraavaankin päivään, riippuen paljonko laittaa.

Toisena on The body shopin Beaurre a levres lip butter, joka on huulirasva ja mun ymmärtääkseni tämä oli joku rajoitettu erä tuote (?), en oo ihan varma. Tää koskeuttaa huulia hyvin ja on pitkäkestoinen. Purkki on pieni ja helppo ottaa mukaan. Plussana on hyvä tuoksu. En osaa kuvailla kauheen hyvin miltä se tuoksuu, mutta aavistuksen salmiakkiselta tai vähän mustikkaiselta.
Kolmantena on eos sweet mint rollattava huulirasva. Tämäkin kosteuttaa hyvin ja on pysyy huulilla pitkään. Haju on mieto ja hyväntuoksuinen. Kivointa tässä on, että sormi ei jää tahmaiseksi levittämisen jälkeen, kun on tuo 'rollaaja' toisin kuin tuossa  body shopin huulirasvassa.

Lisää huulituotteita, jee! Neljäntenä on siis We care icon Magnetic lips sävyssä 2 Natural pink ja tämä on huulikiilto. Tämä ei jätä huulia tahmaisiksi vaan kevyeksi kerrokseksi niin kuin huulirasva sekä kosteuttaa hieman huulia.
Viidentenä on Lumenen huulipuna sävyssä 7 Pink nude. Tämä sävy on lähellä mun omaa huulten väriä, mutta on silti vaaleampi ja pinkimpi. Tykkään yhdistää tämän huulipunan ja äskeisen huulikiillon, koska ne ovat melkein samanvärisiä ja tuo huulikiilto tehostaa tätä huulipunaa.

Kuudentena on Goshin matte effect top coat, joka on päällyslakka ja tekee kynnet hieman sameaksi sekä estää kiillon. Mä pidän tästä tosi paljon ja näkyy parhaiten mustan kynsilakan päällä, en oo viellä testannu valkoisen lakan päällä, mutta uskon, että sopii siihenkin tosi hyvin.

Viimeisenä on Apple ear pod - kuulokkeet. Mun vanhat kuulokkeet alko sattumaan pitkän ajan kuuntelun jälkeen korvissa, eikä niistä kuulunut bassot tai ääni yhtä hyvin kuin näistä uusista, niin oli aika ostaa uudet. Oon ollu erittäin tyytyväinen näihin ja uskon, että nää kestää pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti