keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

RIPPILEIRINI




Moikka taas! Palasin eilen kotiin n. klo 15 aikoihin, kun saatiin kirkossa olevat konffisharkat valmiiksi. Tää leiri oli ihan paras! Meidän ryhmällä oli ihan sika kivaa yhdessä ja viihdyttiin suht hyvin toistemme seurassa. Viikko kului tosi nopeesti ja oisin halunnu viettää enemmän aikaa siellä, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Meidän ohjaajat oli kans hirmu mukavia. Leirialue oli tosi iso, mikä oli kivaa ja sitten siellä oli leirikirkko, ranta sekä laituri.


Meidän jokapäiväiseen ohjelmaan kuului; ruokailut, jumikset (jumalanpalvelus), raamikset, rukoushetket, iltaohjelmat, opk:t, oppitunnit, eri leiriolympialais lajit, leikit, uiminen jne. Päivään sisältyi siis paljon tehtävää ja myös vapaa-aikaakin, jolloin yleensä oltiin joko huoneissa, uimassa, pelattiin koppipalloa tai pingistä.



Tässä on pari kuvaa mun ja kamujen huoneesta. Meille annettiin viiden hengen huone eli invahuone ja mä nukuin alasängyssä. Huoneissa ja sisällä ylipäätään oli onneks viileempää kuin ulkona. Ulkona oli jotain yli 30 astetta jokasenä meidän leiripäivänä ja huoneissa oli onneks vähemmän, niin pääsi sinne viilentymään. Viimisen päivän iltana isoset piti tosi ihanat puheet kaikista pikkusista ja sit melkeen koko ryhmä alko pillittää iha sikana ainakin tunnin ajan.
Mä en tiiä miten voisin kiittää kaikkia tästä ihanasta ja ikimuistoisesta leiristä, joten kiitos teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti