keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

VIRO PART 3



Mooi! Tämä postaus on nyt ajastettu. Ilmotin viimeisessä postauksessa, että lähden tiistaina viikoksi rippileirille. Oon nähny muutamien bloggaajien ajastamia postauksia leireille ja matkoille mentäessä niin päätin nyt tehdä itsekin sellaisen. 
Tämä postaus on toiseksi viimeinen postaus Viron matkasta. Otin paljon kuvia ja haluan näyttää mahdollisimman monta teille ilman, että kyllästytte lukemaan. Perjantaina oltiin menossa Kuivastu'hun katsomaan Kraaterijärveä. Toi järvi on suurin siitä asteroidista, joka iskeytyi joskus tonne. Niitä oli seitsemän muuta, mutta me ei käyty katsomassa niitä, koska ne oli pitkän välimatkan päässä.



Kun oltiin ollut Kuivastu'ssa ja nähty siellä olevat nähtävyydet, lähdettiin ajamaan takaisin Tallinnaan. Yövyttiin Tallinnan toiseksi turvallisimmassa leirintäalueella, joka oli joku venesatama. Siellä oli paljon muita asuntoautoja, mutta ei siellä alueella ollut mitään aktiviteetteja, se oli tavallaan joku parkkipaikka. Onneksi siinä lähellä oli pieni terassiravintola, jossa poikettiin syömään iltaruoka. Mä otin kana ceasar -salaatin ja se oli tosi hyvää! Sen jälkeen käveltiin satamassa ja otin nuo pari maisemakuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti