perjantai 15. elokuuta 2014

JULY FAVOURITES

Heii! Kuten edellisessä postauksessa lupailin eli tää on heinäkuun suosikit -postaus! Nyt olisikin vaan tapahtumia heinäkuulta, eikä esineitä. Ensimmäisenä on parhaan kaverini sweet 16 synttärit! Nää oli joskus heinäkuun alussa, vaikka sen oikeet synttärit oli aiemmin. Jäätiin toisen kaverin kanssa vielä yöks sinne, syötiin paljon herkkuja, katottiin leffoja ja juteltiin. (Meitä oli siis yhteensä kolme, jos lautasista päättelee) Seuraavana päivänä lähdettiin joskus päivällä kotiin.

Toisena on Tampereen huvipuisto Särkäniemi. Kävin täällä kahden parhaan kaverini kanssa. Käytiin monessa laitteessa, useammankin kerran, ja ostettiin metrilakut ennen kuin lähdettiin. Sillon oli vielä tosi lämmin päiväkin ja se oli yks parhaimmista päivistä mun kesälomalla.

Kolmantena on Viron matka. Mentiin siis Saarenmaalle ja ajettiin pääkaupunkiin eli Kuresaareen. Vietettiin kaks tai kolme yötä siellä ja ajettiin Tallinnaan ja yövyttiin siellä. Matkapostaukset voi mennä katsomaan heinäkuun postauksista, jos haluaa.

Viimeisenä eli neljäntenä on mun rippileirini. Tää oli varmaan mun kesälomani kohokohta sekä odotetuin kokemus. Mulla oli ihan sika kivaa siellä ja nautin joka päivästä. Ryhmä oli tosi kiva, isoset myös sekä säheltämistä oli paljon. Leiri oli heinäkuun loppupuolella, jolloin kelit oli todella lämpimät. Joka päivä paistoi aurinko ja oli ainakin yli 30 astetta.

Tässä tämä nyt sitten oli, jos teillä on jotain postaus ideoita, joita haluaisitte nähdä niin kommatkaa kommenttiboksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti