sunnuntai 24. elokuuta 2014

MY FAVOURITE YOUTUBERS

Heelloo! Ajattelin tehdä erilaisen postauksen ja kertoa teille, ketkä on mun suosikki youtubettajat. Pyrin tekemään lyhyitä kuvauksia, että jaksatte lukea. Nää ei ole missään paremmuus järjestyksessä vaan siinä järjestyksessä missä otin ne.  
 


Ensimmäisenä on siis Cameron Dallas. Cam on 19v, asuu Pohjois-Amerikassa ja on kuuluisa/tunnettu vinestä ja youtubesta. Sen videoita on kiva katsoa, vaikka niitä ei tuu kovin usein. Camin videot on aika sekalaisia, mutta löytyy sieltä mm. room tour- video sekä pari sellasta missä se menee kaupungille tekemään jotain outoa. Snapchattia Cam päivittelee useesti ja niitä on hauska katsoa. 


Toisena on Nash Grier. Nash on 16v, asuu myös Pohjois-Amerikassa ja on kuuluisa/tunnettu vinestä ja youtubesta. Nash ja Cam on kavereita ja ne tekee youtube videoita/vinejä yhdessä. Nashilla on mm. pari haaste -videota, pari kysymys -videota sekä muutama sketsi video, mutta niitä tulee varmasti lisää. Nashin videot saa hyvälle tuulelle ja niille tulee naurettua.



Kolmantena on Zoe Sugg. Zoe on 24v, asuu Iso-Britanniassa ja seurustelee Alfie Deyesin kanssa. Zoen kanavalla näkee mm. tutoriaali videoita, kuukauden suosikki -videoita, ostos esittelyjä, muutamia haasteita, leipomis videoita, hauskuutus videoita jne. Niitä on laidasta laitaan, joten kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa.


Neljäntenä on Niomi Smart. Niomi on 22v, asuu Iso-Britanniassa ja seurustelee Marcus Butlerin kanssa. Niomi aloitti kanavansa tämän vuoden alussa, mutta videoita on jo paljon. Hänen kanavallaansa näkee mm. terveellisiä ruokaohjeita, asu videoita, lookbookkeja ja pari haastetta.




Viidentenä on Marcus Butler. Marcus on 22v, asuu Iso-Britanniassa ja seurustelee Niomin kanssa. Marcuksen kanavalla on mm. juttelu videoita, hauskoja haaste videoita, kysymysvideoita, pari sketsi videota ja paljon sekalaisia hauskoja videoita.


Kuudentena on Meghan Rienks. Meghan on 21v ja asuu Pohjois-Amerikassa. Hänen kanavallaansa näkee mm. kuukauden suosikki -videoita, get ready with me -videoita, tutoriaali -videoita, Q&A -videoita, ostos esittely -videoita, pari DIY videota, ostos esittely -videoita ja monia muita.


Viimeisenä, muttei vähäisempänä on Tanya Burr. Tanya on 25v, asuu Iso-Britanniassa ja on kihloissa Jim Chapmanin kanssa. Hän on myös meikki artisti. Tanyan kanavalla on mm. meikki tutoriaali -videoita, lookbookkeja, leipomis -videoita, kuukauden suosikki -videoita, ostos esittely -videoita, pari haastetta, get ready with me -videoita jne. Kaikki tässä mainitut brittiläiset youtubettajat on ystäviä ja saattavat olla toistensa videoissa siksi. 

Tämä oli nyt vähän erilainen postaus, mutta mitä piditte? Seuraatteko te joitan näistä tai ketkä on teidän suosikki tubettajat? 

1 kommentti:

  1. Anonyymi20.07

    Kiva postaus ja ite seuraan kans tota Zoe:ta

    VastaaPoista