torstai 5. kesäkuuta 2014

SUMMER OUTIFT IDEAS



 1. Casual 
Tein teille tälläisiä asuideoita, mitä vois pitää kesällä. Tässä ensimmäisessa asukokonaisuudessa halusin jotain rentoa ja valitsin siis topin, shortsit, flipflopit/sandaalit, rannekorun, kaulakorun, vaalean olkalaukun ja pirteän pinkin huulipunan. Tää asu sopii monelle päivälle ja ei tarvii liikaa miettii yksityiskohtia.
 2. Classy
Toisena halusin jotain tyylikästä, mutta ei liian juhlavaa asukokonaisuutta. Valitsin siis tähän asuun topin, mustan hameen, MK - Hamilton laukun, kukkahuivin, korkkarit, puhelinkuoret sekä punaisen huulipunan. Tätä voi käyttää vaikka mentäessä ulos syömään tai pitämään hauskaa kavereiden kanssa. Huom! Nämä on siis vain ideoita, eikä tarvii hankkii näitä samoja vaan voi hankkia näitä muistuttavia vaatteita.

  3. Festive
Kolmantena halusin jo juhlavampaa. Valitsin tähän asukokonaisuuteen kukkakuviollisen mekon, valkoisen jakun, laukun, korkkarit, kaulakorun, korvakorut, sormuksen ja heleän, kesäisen vaaleanpunaisen huulipunan. Tätä asua voi käyttää esim. jos menee katsomaan musikaali-esitystä tai mentäessä rippijuhliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti