lauantai 25. heinäkuuta 2015

PÅ ÅLAND

IMG_2602 IMG_2604 
Mainitsin jossain aiemmassa postauksessa, että tämän kesän suunnitelmissa olisi käydä vielä Ahvenanmaalla. Lähdettiin lyhyelle kolmen päivän asuntoautoreissulle. En päässyt kirjoittamaan näitä postauksia siellä, koska nettiyhteys oli aivan totaalisen surkea. Heikko kuuluvuus tai jotain... Mutta onpahan nyt sielläkin tullut käytyä.
Ensimmäinen päivä vietettiin Eckerössä. Mentiin heti camping- alueelle ja hengähdettiin hetki. Ei kukaan meistä jaksanut oikeen raahautua minnekkään, mutta mä ja äiti käveltiin koiran kanssa leirintäaluetta läpi ja mentiin pienelle polulle kävelemään. Siinä periaatteessa meni meidän koko saapumispäivä. Seuraavana päivänä äiti ja isä halusivat piipahtaa katsomassa kala- ja metsästys-museota, kun minä ja sisko jäätiin ulos vahtimaan koiraa. Päivemmällä ajettiin sitten katsomaan Kastelholman linnaa.  IMG_2625 IMG_2621
IMG_2623 IMG_2631 IMG_2638 IMG_2632

Tämä oli äidille ehdoton historiallinen nähtävyys, jota piti mennä katsomaan. En välttämättä itse olisi mennyt sinne, mutta oon oikeastaan iloinen, että kävin siellä. Tosi upeat maisemat joka puolella ja niin rauhallista. Meillä oli hyvä ajoitus, sillä ehdittiin näkemään linna ja sen alue sekä muutama muu paikka ennen kuin alkoi sataa. Lähdettiin sen jälkeen asuntoautolla kohti Viikinkimarkkinoita ja Taffelin tehdasmyymälää, mutta niistä sitten toisessa postauksessa lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti