maanantai 27. heinäkuuta 2015

REISSUPÄIVÄ NRO. 2

IMG_2641 IMG_3767 IMG_3773

Ajettiin Kastelholman linnalta katsomaan Viikinkimarkkinoita, joka ilmeisesti oli suuri tapahtuma siellä. Mun mielestä se ei kuitenkaan ollut niin suuri ja ihmeellinen. Se oli jokseenkin pieni pettymys, koska sisäänmaksu oli mielestäni hieman ylihinnoiteltu tapahtumaan nähden. 
Ihan sen alueen päässä oli telttoja, joissa ne ihmiset oikeasti nukkuivat. Mä en tiedä miten ne pystyy nukkumaan jossain pienessä nahkateltassa, jossa on erittäin pieni ja epämukavan näköinen sänky. Sitten kun sataa, se teltta varmaan vuotaakin ja ehkä on myös aika viileetäkin.. huh.

IMG_2664
IMG_2666 IMG_2665

Markkinoiden jälkeen ajettiin Smakbyhyn ja mentiin syömään lounas Stallhageniin. Tämä ravintola kuuluu huippukokki Michael Björklundille (tunnettu myös Strömsöstä). Tilasin sieltä riistaleivän ja herranjestas se oli iso, mutta myös tosi herkullinen ja kaikki maut sopivat erittäin hyvin yhteen. Suosittelen käymään siellä oikein mielelläni.

IMG_2670 IMG_2676 IMG_2688

Lounaan jälkeen hypättiin taas autoon ja mentiin kävelemään pienelle luontopolulle. Se oli ihana paikka ja siellä oli lehmiäkin, mutta luontopolku siellä oli erittäin lyhyt. Kun sitä kehuttiin matkaoppaassa niin upeaksi, oli harmi, kun se ei ollutkaan mitä kuvittelin. Upeahan se paikka oli joo, mutta luontopolku oli kovin lyhyt. Ruissalostakin löytää parempia paikkoja.
 
Matka jatkui siitä Taffelin tehdasmyymälään, mutta en jostain syystä ottanut siitä paikasta kuvaa. Ehkä siksi, koska se paikka itsessään ei ollut kovin kuvauksellinen, mutta otin kyllä ostoksista kotona kuvaa. Selvennän tässä, että ostettiin sieltä myös isovanhemmille tuliasia, että kaikki nuo eivät ole meille! Äiti ja isäkin ostivat omat herkkunsa sieltä puoliksi ja mä ja sisko myös, mutta laitoin ne kaikki vain kuvaa varten yhteen. Koska tossahan on ihan älytön määrä, mutta ne kestää ihan varmana ens vuoteen asti.

IMG_2717

2 kommenttia: