maanantai 13. heinäkuuta 2015

TRAVELLING TO ENGLAND

IMG_2250 IMG_2260

Lennettiin ensin Turusta Helsinkiin ja sieltä Lontooseen. Kun oltiin laskeuduttu, me ostettiin bussiliput Milton Keansiin, jonne me mentiin pariksi päiväksi tapaamaan serkkua. Me saavuttiin sinne aika myöhään, koska molemmat lennot myöhästyivät hieman. Oltiin Milton Keansissä paikallista aikaa ehkä joskus klo 22.00 ja sitten vietiin tavarat hotelliin, joka oli vähän kuin majatalo, aika hieno kumminkin. Levättiin tietty hetki, koska oltiin just matkustettu jotain 11 tuntia, huhhuh. Sitten vielä käytiin nopeasti moikkaamassa serkkua, sen miestä ja niiden vauvaa. Sovittiin samalla myös seuraavan päivän suunnitelmat eli saatiin vähän opaskierrosta siinä kylässä ja sitten illalla grillattiin. 

IMG_2272 IMG_2273

Mulla ei oo tästä kylästä niin paljon kuvia, mutta tossa on pari mun mielestä kaunista kuvaa siitä, kun se ei tosiaankaan ollut mikään suuri paikka. Me viihdyttiin siellä ihan kivasti ja sitten torstaina matkustettiin junalla Lontooseen. Kun me saavuttiin sinne, siellä oli just sopivasti metrolakko, joka tarkoitti että siellä oli kauheat ruuhkat kaikkialla. Käveltiin laukkujen kanssa pari korttelia kauemmas kaikesta ruuhkasta ja löydettiin taksi. Vietiin tavarat hotelliin, pidettiin pieni breikki ja lähdettiin kävelemään.

IMG_2284 IMG_2288 IMG_2289

Käytiin kävelemässä Hyde Parkissa, joka oli suht lähellä meidän hotellia. Se oli siis tosi iso, mutta suhteellisen rauhallinen paikka. Löydettiin sattumoisin pieni järvi tai miksi nyt tota kutsuisi ja oltiin siellä hetki. Sen jälkeen lähdettiin kävelemään pois päin ja mentiin Starbucksiin.

IMG_2276

Heheh, pakollinen Starbucks kuva. Tilasin Iced Caramel Macchiatton ja maistui kyllä hyvin. Siellä ne ei muuten maksanut niin paljoa kuin täällä Suomessa.

IMG_2291 IMG_2292 IMG_2303 IMG_2307 IMG_2311

Juomien jälkeen jatkettiin matkaa Buckinghamin palatsia kohti. Sinne olisi päässyt sisälle, mutta se maksoi sen verran paljon, että me päätettiin olla menemättä. Me vaan kierreltiin ja kuvailtiin sitä ulkoa päin. Muita turisteja siellä oli tosi paljon. Koko katu oli ihan täynnä, vaikkei kuvista sitä näykkään.

IMG_2319 IMG_2321 IMG_2324

Käytiin katsastamassa Trafalgar Square ja Piccadilly Circus. Täytyy sanoa, että eivät ne niin ihmeellisiä olleet, paljon ihmisiä oli kyllä joka paikassa, mutta mielestäni nämä paikat ovat kuuluisia nimeltään. Toki Trafalgar Squarella oli Natural History Museum. Ei me käyty sielläkään, koska jono oli hieman liian pitkä meille. 

Tässä oli nyt eka osa tästä matkasta. Valmistautukaa vielä ainakin kahteen seuraavaan matkapostaukseen ja ostospostaus tulee ihan viimeisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti