keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

WOKE UP IN LONDON YESTERDAY

IMG_2354 IMG_2333 IMG_2337

Perjantaina meillä oli shoppailu päivä. Alotettiin päivä menemällä Oxford Streetille ja etittiin Primark. Se kauppa oli ihan jäätävän iso ja naurettavan halpa! Kaikissa kaupoissa oli vielä alet kun me tultiin. Sieltä sitten jatkettiin Chinatownin kautta  M&M-Maailmaan. Se oli aika siisti paikka. Sen jälkeen lähdettiin etsimään Tokyo toys- animekauppaa pikkusiskolle. Sitä ei löytynyt niin helposti, koska kaikki keiltä me kysyttiin, neuvos meidät ihan päin puuta. Lopulta saatiin jostain oikeet ohjeet sinne ja löydettiin vihdoin ja viimein se. Pitkän kävelymatkan jälkeen tuli kauhea nälkä ja syötiin lounas The Dog and Duck -pubissa. Niitten menun kannessa luki, että Madonnakin oli joskus käynyt syömässä siellä. Tilasin niiden klassisen burgerin, joka oli kyllä hyvää.
 IMG_2352 IMG_2365

Ruoan jälkeen me käveltiin taas Oxford streetille shoppailemaan vähän lisää. Menin uudestaan vielä Primarkiin, koska siellä todellakin oli superhalpaa. Ostin paitoja ja yhet sandaalit sieltä. Sitten jatkettiin kävelyä pitkin Oxford Streetiä ja kävin mm. Topshopissa, Forever 21:ssa ja Lushissa. Olisin halunnut käydä myös muualla, mutta sitten isä ja pikkusisko olivat jo niin väsyneitä ja halusivat muualle (Tän takia mä suosin äitia shoppailukaveriksi).  Mitäs mä sille voin? Shoppailu on raskasta työtä :D Haha, ei vaan, mutta olisin todellakin halunnut käydä vielä River Islandissa, New Lookissa, Victoria's Secretilla ja Miss Selfridgesilla. Ei se mitään, koska pääsen varmaan vielä VS-kauppaan, kun luultavasti mennään tässä parin viikon sisällä laivamatkalla (toivottavasti Viking Gracella) Maarianhaminaan. 
  IMG_2377 IMG_2375 IMG_2387

Edelliset kolme kuvaa ovat lauantailta, kun mentiin double-deckerillä ympäri Lontoota. Double-decker on siis kaksikerroksinen bussi. Mentiin katsomaan lauantaina nähtävyyksiä, mutta siitä ensipostauksessa sitten lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti