lauantai 9. maaliskuuta 2013

"SCREAM IF YOU KNOW WHAT I DID LAST HALLOWEEN"





Mun pikkusisko ja äiti haki siis eilen tollaset elokuvat mulle ja tossa ei oo siks kolosta, koska yritettiin aikasemmin ettii noita mutta ei löytyny ku vaan kolmonen niin me vuokrattiin se sitten ja nyt vasta löyty siis noi muut osat. En pääse vielä kattomaan niitä, koska isä ei oo kotona, joten mun pitää oottaa kunnes se tulee kotii. Simsiä voin kuitenkin pelata sen aikaa, kun noi on kaupoilla. Sisko on tossa vieressä pelaamassa Skyrimiä.. 
Niin ja sitten sain One direction kirjan!!! JEEE!!!! Sekä Kinuskikissa leipoo- kirjan. Siinä on paljon ihania ohjeita ja herkullisia kuvia ja siis meinaan tehdä tänään sieltä yhet pääsiäismuffinsit. Kuvat tulee sitten myöhemmin sekä se blogisuosittelu, jonka äänestitte.
Meen nyt pelailee simsiä, heipsan! 

7 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) Kinuskikissalla on ihania ohjeita!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi15.08

    tee joskus sims 3 postausn . kertoisit vähän pelistä ja antaisin vinkkejä yms.
    itekki oon sims fani ☻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä alkuun jo yks (en tiedä tiedätkö jo mutta kuitenkin); Tarpeet muuttumattomiks saat painamalla ctrl + C ja kirjotat sinne: " testingcheatsenabled true " ja sit meet postilaatikkoon ja paina samaan aikaan SHIFT ja klikkaat vasempaa näppäintä hiirestä, valikko avautuu ja sit vaa valkkaat "tarpeet muuttumattomiksi".

      Poista
  3. toi banneri on tosi ihana! :)

    beautyabeat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Anonyymi17.51

    Hieno postaus ja hyvälaatuset kuvat, liityin! :)

    VastaaPoista